Farsangi koncert Somorján

Kategória: Kultúra, Zene 124 0

Németh-Šamorínsky István

Farsangi koncertet tartottak a somorjai Németh-Šamorínsky István Művészeti Alapiskola diákjainak és tanárainak közreműködésével 2014. február 18-án. A nézők egyben a képzőművészeti tagozat diákjainak kiállítását is megtekinthették. Az iskola diákjait Mgr.art. Domsitz Erika, PaeDr. Ingrid Galbáčová,  Takács Zsuzsanna, Farkašová Veronika, Domsitz Ágnes, Bc. Stanislav Ryban, Mgr.art. Mezei Ernő, Mgr.art. Gašparíková Miriam, Mgr. Z. Šeligová, Mgr. Németh Imre, Mgr.art. Jaroslav Roček és Ivana Gaálová készítette fel. A képzőművészeti alkotásokat Akad. mal. Mráziková Anna, PaedDr. Szűcs Irén és Mgr. E. Borárosová növendékei készítették. © Magyar Interaktív Televízió.

Történet

Az iskola a fennállása alatt különböző sikereket ért el. 1960 áprilisában az iskola a Fő utcai épületbe költözött, mely épület abban az időben teljesen kielégítette az iskola szükségleteit. Nagy eseménynek számított az iskola életében a híres zeneszerző és zenetudós Eugen Suchoň látogatása, amikoris a zeneiskolában létrejött a művészetek barátainak köre. Az 1978/1979-es évben megalakult a képzőművészeti tagozat is, Skriba Pál vezetésével. 1984. április 2-án pedig már a jelenlegi épületbe költözött az intézmény ünnepélyes keretek között. Az 1984/1985-ös tanévtől megalakult a tánc-tagozat, melyet Faltusová Mária és Mgr. Art. Prachárová Anna vezetett. Az intézmény 1996-ban felvette a neves somorjai zeneszerző, Németh-Šamorínsky István nevét és azóta is a Németh-Šamorínsky István Művészeti Alapiskola nevet használja.

home Esemény: Farsangi koncert Somorján
home Rendező: Németh-Šamorínsky István Művészeti Alapiskola
loc Helyszín: Németh-Šamorínsky István Művészeti Alapiskola, Somorja 
user Résztvevők: Mgr.art. Domsitz Erika, PaeDr. Ingrid Galbáčová,  Takács Zsuzsanna, Farkašová Veronika, Domsitz Ágnes, Bc. Stanislav Ryban, Mgr.art. Mezei Ernő, Mgr.art. Gašparíková Miriam, Mgr. Z. Šeligová, Mgr. Németh Imre, Mgr.art. Jaroslav Roček és Ivana Gaálová növendékei.
cal Dátum: 2014. február 18.
file Fájlok helye ../2014/2014-02-18 Somorja farsangi koncert
count Fájlok száma:
file Fájlok mérete 9,9 GB
time Összidő: 1 óra 23 perc 03 másodperc
home Előnézet: https://www.televizio.sk/2014/02/farsangi-koncert-somorjan-3/
info Létrehozó: Magyar Interaktív Televízió

time Formátum: AVC / Advanced Video Codec
home Profil : High@L4
home Adatsebesség: 16.2 Mbps  max. 16,0 Mbps 
home Felbontás: 1 980 x 1 080 képpont
home Képarány: 16:9
home Képkockasebesség: 25,000 fps
home ColorSpace/SUB: YUV / 4:2:0
home Sorváltás típusa: váltottsoros
home Sorváltási sorrend: felső mezővel kezdődő

time Formátum : AC-3 / Audio Coding 3
time Adatseb. mód: állandó
time Adatsebesség  256 Kbps
time Csatornák #: 2 csatorna
time Mintavételezés: 48,0 KHz

 

HIRDETÉS

Hasonló bejegyzések

Add Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .